#RONSETEGENCORONA

#ronsetegencorona

Koop je eigen Ronse-mondmasker

Covid-19 heeft jammer genoeg een enorme impact op ons dagdagelijks leven! Het dragen van een mondmasker is fundamenteel om elkaar optimaal te beschermen. Het lokaal bestuur van Ronse nam dan ook het initiatief om tweeduizend gepersonaliseerde “Ronse mondmaskers” te laten maken. We zijn tevreden dat we hiervoor konden samenwerken met het Ronses bedrijf “Alsico”, dat sinds jaar en dag wereldleider is in het produceren van beschermende kleding. Naast de inwoners krijgen ook de lokale ondernemers, verenigingen van Ronse de kans om het “Ronse mondmaskers” te bestellen! Op die manier wordt het “Ronse mondmasker” ook een interessante citymarketing tool.

Bestel via shoptoerismeronse.be 

We kozen voor een stoffen kwaliteitsmondmaskers in navy blauw met het Ronses logo erop geborduurd. Het masker is zeer makkelijk in gebruik, je kan het op een veilige manier vlotjes aan- en uitdoen en het is aanpasbaar achter de oren. De maskers kan je verkrijgen in drie maten: S, M en L. Twijfel je over de juiste maat? Dan kan je via een handige maattabel op shoptoerismeronse.be de maat makkelijk bepalen. Eén ding is duidelijk! Dit “Ronse mondmasker” is een must voor iedereen die Ronse een warm hart toedraagt in de strijd tegen corona.

Een mondmasker kost 5 euro, we voorzien kortingen voor grote bestellingen.

Ben je nieuwsgierig, wil je extra info of kan je niet wachten om te bestellen? Ga dan naar de webshop: shoptoerismeronse.be .

Na de online bestelling kan je de bestelde mondmaskers van woensdag tot en met zondag bij Toerisme Ronse komen afhalen (bekijk hier de openingsuren).
Mits het betalen van een vaste leveringskost leveren we ook aan huis.

#ronsetegencorona

Daarenboven lanceren we graag een oproep om jullie originele foto’s met het “Ronse mondmasker” te posten en te delen op sociale media. Gebruik daarvoor #ronsetegencorona.