Refugetrips: met de Vespa

Refuge trips

De Vlaamse Ardennen vormen het ideale decor voor een niet te missen trip met de Vespa. Ontdek deze unieke streek eens op een andere manier en verken de verschillende formules.

RefugeTrips

Losse verhuur (max. 5 vespa's voor max. 10 personen, minimaal 1,55 m groot, via gepijld parcours, van 11 tot 17.30 u. ) = altijd minimaal 48 uur vooraf te reserveren via www.refugetrips.be.

Voor begeleide groepsritten (vanaf 5 vespa’s) kan je er ook terecht. Routes via het Ronde van Vlaanderenparcours, le Pays des Collines of langs de Watermolens van de Zwalmvallei.

Refuge Kapelleberg - RefugeTrips

Wil je de Vlaamse Ardennen ontdekken op een leuke en ontspannende manier, dan kan dat met de vespa's & scooters van www.refugetrips.be.

Vanuit het pittoreske Maarkedal ontdek je de Vlaamse Ardennen op zijn mooist, via de mythische hellingen Kanarieberg, Kruisberg, Hotond, Paterberg, Koppenberg... Je flirt zelfs even met ‘le Pays des Collines' en vooral: bij je middagstop kan je genieten van enkele culinaire hoogstandjes in één van de lokale bistro's!

De GPS-route zal je leiden langs de Markt, foodie-tempel De Passage en meer. Alle info, inclusief alle antwoorden op al je vragen: zie www.refugetrips.be.

Via de BOEK NU-module weet je zelfs perfect wat één en ander kost, volgens je eigen wensen.
Opgelet: reserveren ten laatste 24 u. voor je rit!