Shoppen in Ronse

shoppen in Ronse

Ronse lanceert www.shoppeninronse.be

Een terrasje doen, je favoriete restaurant of winkel bezoeken, een leuk cadeautje zoeken... Het leek tot voor kort zo vanzelfsprekend. Maar de coronacrisis bracht het dagelijks leven in de war en iedereen moet zich even aanpassen aan de nieuwe omgeving, waar andere regels gelden. De winkels en de horecasector leveren ondanks deze moeilijke periode, veel inspanningen om hun klanten toch nog te bedienen. Online shoppen, take-away en thuisleveringen zijn maar een paar initiatieven die de handelaars en horeca- uitbaters momenteel bieden.

‘Koop lokaal’ is meer dan ooit nodig!
Als lokaal bestuur wil Ronse de handelaars daar graag bij helpen. Daarom lanceert de stad samen met de Unie der Handelaars de website www.shoppeninronse.be

Op deze site vind je een overzicht van alle winkels, restaurants, cafés, hotels... in Ronse. Je kan ook onmiddellijk de gegevens van de zaak raadplegen en doorklikken naar hun website of webshop. Momenteel zijn zo’n 300 winkels en 100 horecazaken opgenomen op de website. Lokaal shoppen of eten in Ronse kan dus, zelfs in coronatijden!

Coronabon : 50 euro betalen, 60 euro besteden!

Sinds maandag 5 april starten onze handelaars eveneens een actie met de Coronabon. Deze Coronabon van € 50 kan je inruilen voor een aankoopbedrag van € 60 via online-aankoop of in de handels- of horecazaak zelf van zodra die terug open is. Je krijgt dus maar liefst 20% extra aankoopwaarde. Deze Coronabon kan u bestellen, zolang de voorraad strekt, op de website www.shoppeninronse.be en blijft gedurende 1 jaar geldig. Dit alles is mogelijk gemaakt dankzij de samenwerking met de Unie der Handelaars.

Laat zien dat je er bent en koop lokaal bij de winkel van hier!

Nota : Heb je ook een winkel in Ronse of een webshop in Ronse en sta je nog niet in deze lijst? Stuur dan een mailtje naar economie@ronse.be. Vermeld naam, adres, telefoonnummer, facebookpagina, email en website adres. Jouw gegevens worden dan zo snel mogelijk toegevoegd aan dit overzicht.

meer info op www.ronse.be