Sierk Masjiek 2019

29/06
Sierk Masjiek

Zaterdag 29 juni 2019

Elke eerste zaterdag van de zomervakantie is er “Sierk Masjiek” in en rond het auditorium in de Stadstuin. Sierk Masjiek is dé opener van de zomer en staat garant voor een volledige namiddag familiale verwondering en beleving. Het gratis programma zorgt ervoor dat iedereen van deze dag kan genieten. 

Sierk Masjiek maakt dat elke toeschouwer ZIET, BELEEFT, VOELT en GENIET.

Keer op keer en ten volle, alleen of samen met vrienden, kinderen, familie,... 

Sierk Masjiek:

•    circus, straattheater, acrobatie, humor en nog veel meer;
•    speelt met de betekenis van de Franse woorden cirque en magique, woorden die allebei vertaald worden als wonderlijk allegaartje: SIERK MASJIEK is een schat aan cultuur, circus, kwaliteit, sfeer en talent;
•    benadrukt het eigenzinnige van deze namiddag, waarin het anders-zijn en tegendraads doen tot een kunst worden verheven;
•    is er voor de kinderen én hun (groot)ouders.

Het programma
Om 14 uur.. gaat het "circus" open en krijgen lokale verenigingen de kans om het beste van zichzelf te laten zien. Daarna volgen in en rond De Stadstuin en de piste verschillende straattheater- en circusgezelschappen die je meeslepen in hun wondere wereld. Ondertussen maak je in de rest van het park kennis met de de wonderlijke wereld van straatanimatie.

Alsof dit nog niet genoeg is, geven de schmink- en kapsalons jou een magisch-feestelijk tintje, waarna je kan ronddwarrelen bij de workshops, ateliers, of activiteiten. Geloof je’t niet? Kom maar af naar de wondere wereld van Sierk Masjiek!

Algemene informatie
De inkom is gratis.
Eerste zaterdag van de zomervakantie vanaf 14 u. >> zaterdag 29 juni 2019
In en rond het auditorium van de Stadstuin

Meer info:
Jeugddienst
Grote Marijve 133
Ronse 9600
Telefoon: +32 (0)55 23 28 80
jeugd@ronse.be

Bekijk hier: programma Sierk Masjiek