Gepersonaliseerde scheurkalender 2024

10/09 > 29/02
Druivelaar 2024

Scheurkalender 2024 

Het ontwerp van de scheurkalender werd opnieuw gemaakt door onze twee geëngageerde museumdrukkers Luc Verschueren en Hubert De Doncker, die dit jaar de Fiertel een centrale plaats geven. Het kartonnen ‘schild’ is gedrukt met groene inkt om de stadskleuren te eren. In het midden hangt een scheurkalender van De Druivelaar, waar je sinds 1905 elke dag een briefje afscheurt in ruil voor een mop en leuke weetjes.

Dankzij de gedreven inzet van vrijwilligers Luc en Hubert werd de ‘Juliennedrukpers’ grondig gerenoveerd, gepoetst en afgesteld. De drukpers wordt ingezet voor grafisch werk met een toeristisch of cultureel doeleind. Leuk weetje: een demonstratie over de precieze werking kan steeds op aanvraag bij de dienst Toerisme.

De “Ronse druivelaar 2024” is een leuk hebbeding voor de Ronsenaar en een origineel eindejaarsgeschenk. Te koop in het belevingscentrum Hoge Mote aan 10 euro of via de webshop.

Webshop

Bestel je deze scheurkalender via de webshop van Ronse, dan zal je bestelling klaarstaan vanaf 2 werkdagen na ontvangst van je betaling. Bv. je bestelt op woensdag, dan zal je bestelling klaarstaan vanaf vrijdagmorgen. 

Vragen over je bestelling? Neem contact op met Visit Ronse.

Bestel vanaf (datum te bepalen) via de webshop.